DORMETA.ro

Utilizarea site-ului DORMETA.ro (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul acestei pagini si a intregului site.
Administratorul site-ului DORMETA.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, informatiile afisate pe site, preturile si orice alte informatii, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si DORMETA.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

CADOUL SURPRIZA se va acorda automat tuturor comezilor ce intrunesc totalul conform ofertei afisate. 
Mentiune: costul de transport nu intra in calculul totalului ce intra in incidenta ofertei CADOU SURPRIZA

Returul:


  • produsele pot fi returnate indiferent de motivul dvs. in termen de 10 zile de la primirea comenzii doar daca:

                                - produsele nu au fost scoase din ambalajul original

                                - produsele sunt ambalate coprespunzator

                                - produsele nu au fost folosite

                                - produsele nu au fost spalate

                                - produsele si ambalajul acestorta nu sunt deteriorate in nici un fel (in caz contrar valoarea acestora va fi depreciata mergand pina la refuzul restituirii contravalorii)
                                                                                                    

  • taxa de retur va fi suportata de dvs. conform O.G 130/2000, Cap.II, Art.7 (1) noi urmand sa va inapoiem intreaga suma care ati achitat-o in momentul in care ati primit comanda.
  • suma va fi virata cont IBAN (in termen legal de maxim 14 zile de la primirea returului de catre noi).
  • pentru a returna/schimba un produs ne puteti suna de Luni pana Vineri intre orele 10:00-18:00 pentru informatii si sa completati formularul de retur.
  • returul/schimbul produselor va fi trimis doar prin firme de curierat la adresa din factura (NU TRIMITETI RETURURI PRIN POSTA ROMANA pentru ca nu le putem ridica, de aceea le veti primiti inapoi).

Administratorul DORMETA.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

ATENTIE!!!

Returnarea produselor si prezentarea pentru remedierea in garantie se va face in ambalajul original, impreuna cu accesoriile cu care echipamentul a fost livrat de catre producator.

Garantia se pierde in cazul in care produsul este modificat sau exploatat necorespunzator de catre cumparator (ex: nu trebuie sa aiba urme de lovituri sau socuri de orice natura, imersie in lichide, eticheta de garantie rupta sau lipsa etc.). Utilizarea produselorr achizitionate de la 
DORMETA.ro SE FACE EXCLUSIV PE RASPUNDEREA CELUI CARE LE FOLOSESTE!!!.

UTILIZAREA IN NECUNOSTINTA DE CAUZA A PRODUSELOR PROCURATE DE LA 
DORMETA.ro POATE DAUNA FUNCTIONALITATII ACESTORA, PRECUM SI ASUPRA PERSOANELOR CARE LE FOLOSESC.

DORMETA.ro NU ESTE RASPUNZATOR PENTRU ABSOLUT NICI O STRICACIUNE SURVENITA IN URMA FOLOSIRII NECORESPUNZATOARE A PRODUSELOR PE CARE LE OFERA !!!
DORMETA.ro NU SE FACE RASPUNZATOR DE ABSOLUT NIMIC IN URMA UTILIZARII IN ALTE SCOPURI ALE PRODUSELOR PE CARE LE OFERA, DECAT CELE SPECIFICATE DE PRODUCATOR !!!

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale site-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. DORMETA.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului DORMETA.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul DORMETA.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul DORMETA.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului DORMETA.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email officedormeta@gmail.com

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTE CONDITII, SUNTETI INVITAT SA PARASITI ACEST SITE.